Workshops en Projecten

"Muziek op maat" is voor leerkrachten in het basisonderwijs. De workshop geeft nieuwe idee├źn over de mogelijke toepassingen van muziek en zang in de klas.
"Going Solo" is een project voor alle klassen van het voortgezet onderwijs. Leerlingen leren zich voor te bereiden op audities en talentenjachten, alle facetten van het zingen en performen komen aan bod.
"Ik laat me horen!" is een project voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Leerlingen leren met vrijheid van meningsuiting om te gaan in muziek.

Aan koren geef ik workshops stemvorming en ik laat me inhuren om goed onderbouwde stemtesten af te nemen bij bestaande en nieuw samen te stellen koren. Ook begeleid ik dirigenten bij het toepassen van stemvormingstechnieken binnen de repetities om zo meer met de koorklank te kunnen spelen...

Mocht u nog professionele ondersteuning nodig hebben bij musicalprodukties en talentenjachten in school, bijvoorbeeld bij het jureren, dan houd ik mij aanbevolen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.